[Julinspiration]

Hej hej!

Visst går dagarna/veckorna fort?!! Tyckte inte det va längesen jag bloggade, men när jag ser datumet på sista inlägget så inser jag att det är görlängesen. Har hunnit med en kortkurs, mässa och årets Scrappening sen dess. Lovar att jag inte ska blogga allt som skapats i ett och samma inlägg *L* Hade äran att blogga för Arkivet i söndags. Det bloggas i stort sett varje dag på Arkivets blogg och det finns mycket inspiration att hämta där. Det jag bloggade ser ut så här:
                                               
En helt vanlig bok med linneomslag som blivit dekorerad med jultema, det går ju göra annat också.
Nu till jul har vi ju allesammans ganska mycket att stå i och tänka på och då kan det vara bra med en kom-ihåg-bok. Det mönstrade pappret är från Imaginisce, likaså textstämpeln Believe. Har använt mig av Vinyl Thickers för att skriva "To do for x-mas".

Det röda mönstrade pappret är också från Imaginisce, som jag rivit kanterna på och chalkat. Tomtestämpeln är från Tim Holtz och är stämplad med Staz On "Brown". Har stämplat Believe på kortbasen. Sen gjorde jag ett hål i ryggen på kortet och trädde 2 olika organzaband igenom och knöt dom till en rosett. Trädde en dekorationsnål genom rosetten.
   
Denna underbara gran från Hero Arts kanske inte kommer till sin fulla rätt på det här kortet, så jag ska göra några fler kort med den i olika tappningar så får ni se hur väldans fin den är. Jag har iaf stämplat den 3ggr med Versa Mark och sedan färglagt den med chalks. Den 4:e och sista granen är stämplad med Versa Color "Pinecone" och embossad med Hologram Sparkle. Har ruffat upp kanterna med en "Edge Scraper" och färgat in kanten med Pineconedynan. Kortbasen är det mycket fina Bier papir. Har ni inte upptäckt detta papper ännu så måste ni kika in på Arkivet och be att få kolla på det. Helt underbart!!!

Ikväll är det KLUBBKVÄLL på Arkivet mellan 17-20, så har ni inget för er så tycker jag ni ska kika in. Jag hade gjort det om inte jag hade haft rumpetrollet hos mig.
Sugna på att skapa? Det hålls en Kortmara på Arkivet på lördag, för mer info gå in här.

Må väl och ta hand om er, så ses vi snart igen.
Tusen tack för titten
Kramelikram Petra                                    


Kommentarer
Postat av: Anneli

Så fint alltihop!

Synd att vi inte fick till det ikväll, men vi tar igen det en annan dag!!

krAM!!

2009-10-29 @ 21:11:30
URL: http://anneli68a.blogg.se/
Postat av: Sara

Sååå fint ♥ Du har något i min blogg!!!

Kram

2009-11-01 @ 13:43:16
URL: http://www.sarasegnalillablogg.blogspot.com
Postat av: Therese

Härliga kort!!

Kramar

2009-11-04 @ 12:33:16
URL: http://thereselittlecorner.com/blogg/
Postat av: Anneli

Hej gumman!

Tack för att du bjöd med mig idag, en toppendag på alla sätt!

krAM Anneli

2009-11-07 @ 21:32:14
URL: http://anneli68a.blogg.se/
Postat av: Profsoffice

Härliga kort!

2010-03-27 @ 12:50:21
URL: http://www.profsoffice.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0