[Ojojoj.......]

Hej!
Nu var det allt längesedan det bloggades. Men ibland blir det lite för mycket så det är gott med ett uppehåll och så kommer man tillbaka med nya krafter. Sommaren och semestern har kommit och gott. Semesterna har varit lugn och skön, precis som det ska vara. Tillbringat mycket tid på landet och vid havet, vilket är en lisa för själen. Jag har nästan inte skapat nånting under sommaren. Några få födelsedagskort bara. Sitter nu och sållar/redigerar bland semesterns skörd av foton som skall gå till framkallning. Och det blir en del :)                                         Här iaf några kort som blivit gjorda under sommaren.

 
Detta fick min kära moster Kristina.


Och detta landade hos min vän Carina.

Detta fick Ulrika på sin födelsedag.

Här lekte jag med ett akvarellpapper, stämplar, maskar och Distressdynor. Ska skära ner det så det blir bakgrunder till kort mm.

Ha det gott tills nästa gång
Petra


Kommentarer
Postat av: Ulle

Ja inte har man haft vidare mkt pyssellust i sommar! Jag undrar om det finns att köpa på burk? Jättefina kort och tack än en gång för mitt kort och present. Njuter varje dag:-)

Kramiz

2010-08-25 @ 11:27:17
Postat av: Therese

Nice!!! Det nedersta kortet är så häftigt!

Kram

2010-08-30 @ 14:00:58
URL: http://thereselittlecorner.com/blogg/
Postat av: MissMian

Superfint!

2010-09-04 @ 22:20:50
URL: http://missmian.blogspot.com
Postat av: Tarja

Åh, det ser ju ut som du har skapat lite ändå:) Nu kommer hösten och då kommer skaparsuget igen. En träff på arkivet kanske:) kram

2010-09-06 @ 02:00:10
URL: http://arkivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0